Nabavite orašaste cijelo žitarice Breana Breadvegan meke melase kolačiće

Nabavite orašaste cijelo žitarice Breana Breadvegan meke melase kolačiće

pizza od karfiola biffalo s rančom kasa

(još nema ocjena) Utovarivanje …

Autor: Dijetetičar s pogonom na biljku

Proslavite pažljivo prehranu tijekom praznika s.

Sharon Palmer

Objavljeno 2. prosinca 2019.

Ažurirano 9. prosinca 2020.

Proslavite pažljivo jelo tijekom praznika kako bi uživali njih s mirom, milošću i brigom o sebi, zahvaljujući ovih 10 najboljih savjeta registriranih dijetetičara. Ovo je tako radosno vrijeme, ali zajedno s radošću dolazi stres, očekivanja i anksioznost zbog izbora prehrane. Ipak, nema potrebe da se brinete. Ovo doba godine možete nositi s Graceom i lakoćom, ako imate prave alate u svom okviru s alatima. Blagdanske zabave, slatke poslastice, mnoštvo koktela, obiteljskih obroka i stresa ne odgovaraju vama! Kako možete preživjeti sve to, uživati u svojoj omiljenoj hrani i tradiciji i još uvijek održavati zdravlje i zdravlje u ravnoteži? Sve je u pristupu pristupu prehrani koji se usredotočuje na brigu o sebi, a ne na kaznu. Pročitajte za vrhunske savjete za prehranu nekih od mojih najdražih dijetetičara, koji brišu savjete o tome kako možete proslaviti pažljivo jelo tijekom praznika kako biste uživali u njima s mirom, milošću i brigom o sebi.

Moj godišnji odmor Stol!

Proslavite pažljivo jelo tijekom praznika

1. Budite dosljedni u svojim prehrambenim navikama. Praznici nisu vrijeme da značajno promijene vaše prehrambene navike. “Ne preskačite obroke u nadi da ćete uštedjeti kalorije za veliku večeru. Jedite dosljedno i pažljivo “, kaže Allegra Gast, RD, savjetnica za dojenje od međunarodnog odbora u Aloha Nutrition.

Obavezno uživajte u zdravim uravnoteženim obrocima s hranom iz svih skupina s hranom. Ova zelena božica Buddha zdjela nudi dobar način da zadovolji vaše potrebe.

2. Nemojte pretjerano ograničavati. Obrasci zdrave prehrane potječu od manje restriktivnih i uživanja u svim skupinama hrane. “Sva hrana odgovara. Odaberite zdrave porcije – možete uživati u većim dijelovima zdrave hrane, a pritom još uvijek možete uživati u manjim dijelovima poslastica koje volite. To pobjeđuje strogu dijetu i zabranjuje čitave grupe s hranom “, kaže doktoranda Lisa Young, RDN, i autorica napokon punog, napokon Slim.

Jedite povrće na obrocima kako bi se pomoglo u borbi protiv učinaka stresa.

3. Borbeni stres s prehranom. Kretanje, zahvalnost i jedenje povrća ključni su u pomaganju u upravljanju stresom. „Vitalne hranjive tvari poput vitamina C, magnezija, kalcija, cinka i B vitamina mogu se potrošiti kada se tijelo provodi čak i manji stres koji se svakodnevno susreće. Svakodnevno vježbanje i kretanje, uključivanje više povrća u svoju prehranu – čak i samo jedna ili dva obroka po obroku i prakticiranje zahvalnosti neke su stvari koje se mogu učiniti kako bi se ublažila stres “, kaže Jeanette Kimszal RDN, NLC.

Pump. Prehranu s vlaknima, poput onog koji se nalazi u vegetarijanskom hoppin ‘Johnu s okrama.

4. Povratite razinu energije. Ovaj je savjet rudnik zlata kada je u pitanju održavanje visokih razina energije kako biste ispunili vaše zahtjeve. “Držite svoju energiju i metabolizam tijekom praznika smanjujući stres, dodajući hranu bogatu vlaknima na svoj tanjur, ostanite hidratizirani, koračate sebe dok jedete i idete na hodanje prije i nakon obroka”, kaže Jane Pelcher, RDN, Programer recepata i stilista hrane Jane Ditetian.

grickalica na nečem zdravom, poput ove mješavine staze pečene kruške.

5. Zanimka pred zabavama. Evo jednostavnog trika da se spriječite od prekomjernog propuštanja. “Ostanite na umu glad i pripazite na malu užinu prije odlaska na blagdanske zabave poput jogurta ili jabuke s PB -om. Također, pokušajte usporiti jesti i uživati u svakom zalogaju. Dopustite sebi da imate mali dio slatkog odmora za odmor “, kaže Janet Brancato MS, RDN iz Mynutopia.

Budite pažljivi i uživajte u svojim obrocima. Započnite s ovom udobnom hranom, a opet zdravim klasikom: herbebed leće s umakom od gljiva

6. Imajte na umu u svoju jelu. Ovo je savršeno doba godine za vježbanje pažljivog prehrane. “Umjesto da se stresite zbog kalorija, pažljivo jedete. Usredotočite se na usporavanje i uživanje u hrani s tanjura. Spustite vilicu, polako žvakajte hranu i konačno otpijte pijuc svog pića prije nego što pokupite vilicu kako biste pripremili svoj sljedeći zalogaj “, kaže Lacy Ngo, MS, Rd of Mindful u vjeri i hrani.

7. Nabavite krv. Ne zaboravimo koliko je važan pokret. „Zdravlje se ne odnosi samo na prehranu. Tjelesna aktivnost ili kondicija još je jedan aspekt zdravlja. Uživajte u hrani, svečanostima i ljudima koji dolaze s praznicima, ali i ostanite aktivni s onim što vam krv pumpa “, kaže Jaymar Saniatan, rd prehrambene osobe.

Uključuju mnoga hidratantna pića na bazi vode, poput ovog Jednostavan recept za biljnu limunsku metvu vodu.

8. Neka voda teče. Voda pomaže u borbi protiv umora. “Ostanite hidrirani umjesto kofeina. Zgrabite vodu kad obično idete na više kave ili sode “, kaže Lisa Andrews, rd zvučne zalogaje. Idite lako na alkohol. Previše alkohola stavlja nepotreban stres na tijelo. “Umiješajte se na praznike da ostanete zdravi ove zime. Ne samo alkohol ne deprimira imunološki sustav, ali zimski kokteli mogu se spakirati sa šećerom i masnoćom. Dobra vijest je da postoje neke lakše mogućnosti. Smjernice navode da bi muškarci trebali ograničiti unos alkohola na 2 obroka dnevno, a žene bi trebale ograničiti na 1 dnevno što može biti izazov tijekom sezone blagdana. Uživajte u koktelu ako želite, a zatim prebacite na soda vodu s prekrasnim blagdanskim ukrasom kad završite “, kaže Ginger Hultin, MS, RDN iz Nutrition Champagne.

10. Uživajte u tome. Neugodne promjene mogu biti neodržive. „Pronađite uživanje u nekim ponašanju vezanim za zdravlje, poput konzumiranja hranjive hrane koja vam se sviđa ili uključivanja u aktivnosti u kojima istinski uživate. Tako često ljudi pokušavaju drastično promijeniti svoje prehrambene navike ili svoje rutine vježbanja kako bi učinili ono što misle da bi trebali učiniti, a te promjene mogu biti neodržive ako nedostaje faktor uživanja. Umjesto toga, dodajte malo povrća koje volite, pripremljene na način koji volite, na svoj blagdanski stol (i svoj svakodnevni unos) i ciljate se kretati na način na koji uživate svaki dan (ili većinu dana) “, kaže Alyssa Lavy MS , RD, CDN i vlasnik Alyssa Lavy Nutrition & Wellness LLC.

Pecite ove tradicionalne švedske kolačiće đumbira sa svojom obitelji.

11. Zabavite se u kuhinji sa svojom obitelji. Uz sav stres u sezoni, važno je zapamtiti napraviti malo prostora za zabavu. „Zakažite zabavne lokalne aktivnosti sa svojom obitelji – od osvjetljenja božićnog drvca do božićnog kolačića pečenja i volontiranja u vašoj lokalnoj kuhinji s juhom. Male stvari čine praznike posebnim i bez stresa, a sve su važne za mentalno zdravlje i dobrobit “, kaže Kristina LaRue Rd, CSSD iz ljubavi i Zest.

12. Uspori. Pronalaženje vremena za opuštanje važno je u ovo doba godine. “Uzmite vremena za sebe. U to vrijeme možemo biti prilično zauzeti, što uzrokuje puno stresa i može dovesti do manje podrške prehrambenim izborima. Obavezno imate vremensko ograničenje ili dva tijekom sljedećeg mjeseca gdje se možete opustiti, usporiti i ne žuriti. Bit ćete zadivljeni rezultatima “, kaže Mary Purdy, MS, RDN, i voditeljica Mary’s Nutrition Show -a.

Sharon Palmer, MSFS, RDN i Julie Suttle, MS, Dietetic Intern

Za ostale ideje o tome kako proslaviti pažljivo jelo tijekom praznika, pogledajte:

Učinite svoj sljedeći obrok posredovanjem

Blog | Savjeti za hranu i prehranu

Jedna misao na ” Proslavite pažljivo jelo tijekom praznika ”

ForceurHealth kaže: 27. lipnja 2020. u 10:29

Zaista cijenim što dijelite ovaj blog. Blogam prilično često i ozbiljno cijenim vaš sadržaj. Ovaj je članak uistinu dostigao moj interes. Zabilježit ću vaš blog i nastaviti provjeravati nove informacije o jednom tjedno. Zaista hvala! Nastavite pisati.

Odgovor Prikaz Komentari Uložite komentar

Ostavite odgovor Otkaži odgovor

Vaša adresa e -pošte neće biti objavljena. Označena su potrebna polja *

Spremite moje ime, e -poštu i web mjesto u ovom pregledniku za sljedeći put kad komentiram

Nabavite orašaste boje banane kruh veganski mekani kolačići

Post Navigation

Get GET Oluma od benana od banana od banana mekane melase kolačiće

Proslavite pažljivo jelo tijekom praznika kako biste uživali u njima s mirom, milošću i brigom o sebi, zahvaljujući ovih 10 najboljih savjeta registriranih dijetetičara.

Sezona za odmor je u punom jeku! Ovo je tako radosno vrijeme, ali zajedno s radošću dolazi stres, očekivanja i anksioznost zbog izbora prehrane. Ipak, nema potrebe da se brinete. Ovo doba godine možete nositi s Graceom i lakoćom, ako imate prave alate u svom okviru s alatima. Blagdanske zabave, slatke poslastice, mnoštvo koktela, obiteljskih obroka i stresa ne odgovaraju vama! Kako možete preživjeti sve to, uživati u svojoj omiljenoj hrani i tradiciji i još uvijek održavati zdravlje i zdravlje u ravnoteži? Sve je u pristupu pristupu prehrani koji se usredotočuje na brigu o sebi, a ne na kaznu. Pročitajte za vrhunske savjete za prehranu nekih od mojih najdražih dijetetičara, koji brišu savjete o tome kako možete proslaviti pažljivo jelo tijekom praznika kako biste uživali u njima s mirom, milošću i brigom o sebi.

Moj godišnji odmor Stol!

Proslavite pažljivo jelo tijekom praznika

1. Budite dosljedni u svojim prehrambenim navikama. Praznici nisu vrijeme da značajno promijene vaše prehrambene navike. “Ne preskačite obroke u nadi da ćete uštedjeti kalorije za veliku večeru. Jedite dosljedno i pažljivo “, kaže Allegra Gast, RD, savjetnica za dojenje od međunarodnog odbora u Aloha Nutrition.

Obavezno uživajte u zdravim uravnoteženim obrocima s hranom iz svih skupina s hranom. Ova zelena božica Buddha zdjela nudi dobar način da zadovolji vaše potrebe.

2. Nemojte pretjerano ograničavati. Obrasci zdrave prehrane potječu od manje restriktivnih i uživanja u svim skupinama hrane. “Sva hrana odgovara. Odaberite zdrave porcije – možete uživati u većim dijelovima zdrave hrane, a pritom još uvijek možete uživati u manjim dijelovima poslastica koje volite. To pobjeđuje strogu dijetu i zabranjuje čitave grupe s hranom “, kaže doktoranda Lisa Young, RDN, i autorica napokon punog, napokon Slim.

Jedite povrće na obrocima kako bi se pomoglo u borbi protiv učinaka stresa.

3. Borbeni stres s prehranom. Kretanje, zahvalnost i jedenje povrća ključni su u pomaganju u upravljanju stresom. „Vitalne hranjive tvari poput vitamina C, magnezija, kalcija, cinka i B vitamina mogu se potrošiti kada se tijelo provodi čak i manji stres koji se svakodnevno susreće. Svakodnevno vježbanje i kretanje, uključivanje više povrća u svoju prehranu – čak i samo jedna ili dva obroka po obroku i prakticiranje zahvalnosti neke su stvari koje se mogu učiniti kako bi se ublažila stres “, kaže Jeanette Kimszal RDN, NLC.

Pump. Prehranu s vlaknima, poput onog koji se nalazi u vegetarijanskom hoppin ‘Johnu s okrama.

4. Povratite razinu energije. Ovaj je savjet rudnik zlata kada je u pitanju održavanje visokih razina energije kako biste ispunili vaše zahtjeve. “Držite svoju energiju i metabolizam tijekom praznika smanjujući stres, dodajući hranu bogatu vlaknima na svoj tanjur, ostanite hidratizirani, koračate sebe dok jedete i idete na hodanje prije i nakon obroka”, kaže Jane Pelcher, RDN, Programer recepata i stilista hrane Jane Ditetian.

grickalica na nečem zdravom, poput ove mješavine staze pečene kruške.

5. Zanimka pred zabavama. Evo jednostavnog trika da se spriječite od prekomjernog propuštanja. “Ostanite na umu glad i pripazite na malu užinu prije odlaska na blagdanske zabave poput jogurta ili jabuke s PB -om. Također, pokušajte usporiti jesti i uživati u svakom zalogaju. Dopustite sebi da imate mali dio slatkog odmora za odmor “, kaže Janet Brancato MS, RDN iz Mynutopia.

Budite pažljivi i uživajte u svojim obrocima. Započnite s ovom udobnom hranom, a opet zdravim klasikom: herbebed leće s umakom od gljiva

6. Imajte na umu u svoju jelu. Ovo je savršeno doba godine za vježbanje pažljivog prehrane. “Umjesto da se stresite zbog kalorija, pažljivo jedete. Usredotočite se na usporavanje i uživanje u hrani s tanjura. Spustite vilicu, polako žvakajte hranu i konačno otpijte pijuc svog pića prije nego što pokupite vilicu kako biste pripremili svoj sljedeći zalogaj “, kaže Lacy Ngo, MS, Rd of Mindful u vjeri i hrani.

7. Nabavite krv. Ne zaboravimo koliko je važan pokret. „Zdravlje se ne odnosi samo na prehranu. Tjelesna aktivnost ili kondicija još je jedan aspekt zdravlja. Uživajte u hrani, svečanostima i ljudima koji dolaze s praznicima, ali i ostanite aktivni s onim što vam krv pumpa “, kaže Jaymar Saniatan, rd prehrambene osobe.

Uključuju mnoga hidratantna pića na bazi vode, poput ovog Jednostavan recept za biljnu limunsku metvu vodu.

8. Neka voda teče. Voda pomaže u borbi protiv umora. “Ostanite hidrirani umjesto kofeina. Zgrabite vodu kad obično idete na više kave ili sode “, kaže Lisa Andrews, rd zvučne zalogaje. Idite lako na alkohol. Previše alkohola stavlja nepotreban stres na tijelo. “Umiješajte se na praznike da ostanete zdravi ove zime. Ne samo alkohol ne bacteoff cijena u ljekarni korisna referenca deprimira imunološki sustav, ali zimski kokteli mogu se spakirati sa šećerom i masnoćom. Dobra vijest je da postoje neke lakše mogućnosti. Smjernice navode da bi muškarci trebali ograničiti unos alkohola na 2 obroka dnevno, a žene bi trebale ograničiti na 1 dnevno što može biti izazov tijekom sezone blagdana. Uživajte u koktelu ako želite, a zatim prebacite na soda vodu s prekrasnim blagdanskim ukrasom kad završite “, kaže Ginger Hultin, MS, RDN iz Nutrition Champagne.

10. Uživajte u tome. Neugodne promjene mogu biti neodržive. „Pronađite uživanje u nekim ponašanju vezanim za zdravlje, poput konzumiranja hranjive hrane koja vam se sviđa ili uključivanja u aktivnosti u kojima istinski uživate. Tako često ljudi pokušavaju drastično promijeniti svoje prehrambene navike ili svoje rutine vježbanja kako bi učinili ono što misle da bi trebali učiniti, a te promjene mogu biti neodržive ako nedostaje faktor uživanja. Umjesto toga, dodajte malo povrća koje volite, pripremljene na način koji volite, na svoj blagdanski stol (i svoj svakodnevni unos) i ciljate se kretati na način na koji uživate svaki dan (ili većinu dana) “, kaže Alyssa Lavy MS , RD, CDN i vlasnik Alyssa Lavy Nutrition & Wellness LLC.

Pecite ove tradicionalne švedske kolačiće đumbira sa svojom obitelji.

11. Zabavite se u kuhinji sa svojom obitelji. Uz sav stres u sezoni, važno je zapamtiti napraviti malo prostora za zabavu. „Zakažite zabavne lokalne aktivnosti sa svojom obitelji – od osvjetljenja božićnog drvca do božićnog kolačića pečenja i volontiranja u vašoj lokalnoj kuhinji s juhom. Male stvari čine praznike posebnim i bez stresa, a sve su važne za mentalno zdravlje i dobrobit “, kaže Kristina LaRue Rd, CSSD iz ljubavi i Zest.

12. Uspori. Pronalaženje vremena za opuštanje važno je u ovo doba godine.

Contents